KYGO + Scabal = Sant


Det er med stor glede vi endelig kan avsløre at KYGO og Scabal har innledet et samarbeid for 2015. Hele verden digger Kyrre om dagen, men som vanlig var vi tidligere ute enn, vel alle. For i 2005 hadde han arbeidsuke på Scabal Lagunen, og jeg er ganske sikker på at vi digget han hardt allerede da. 

IMG_6633

Belstaff jakke, Morris genser, Morris bukse, RM Williams sko

Musikken til Kygo har ruget over høytalerne i butikkene lenge før mange visste hvem Kygo var. Under hans første konsert på NHH i 2014 var vi selvsagt der i håp om å bli kåret til hans første groupies. Vi har ikke fått svar på om denne kåringen er blitt gjort, men vi smykker oss enn så lenge med å være store og trofaste fans.

Vårt samarbeid med Kygo passer begge parter perfekt. For som internasjonal musikk-komet har man dårlig tid til de viktige tingene i livet, nemlig shopping. Kyrre synes det er gøy å få hjelp av de han mener har best peiling på mote i Norge. Vips så rødmer alle fan-jentene og –guttene i Scabal. Tydeligvis har han i hvert fall tid til å tilegne seg fakta og evnen til å sjarmere oss i senk. 

Som klesbutikk, med «Norges største moteeksperter», liker vi å kunne tilby et bredt utvalg med de beste merkene på markedet. Så når Kyrre sier han liker oss fordi vi har et vidt spekter, alt fra mørke skinnyjeans fra Replay, til flotte italienske dresser til finere anledninger, skjønner vi at arbeidsuken i 2005 fortsatt sitter friskt i minnet.

Vi synes det er stas å få følge en mer velkledd Kyrre gjennom 2015. Mens han kommer til å slippe hit på hit på hit gjennom året, vil vi komme med gøye overraskelser og spennende konkurranser i samarbeid med KYGO.

Vi gleder oss, håper dere gjør det samme.

Legg igjen en kommentar